مغز دار سوئدی

44,000 تومان88,000 تومان

تهیه شده از کره،پودر قند، ارد ،ماست

در بسته های نیم کیلویی

ماندگاری ۶ماه در فریزر

زمان سفارش حد اقل ۴روز قبل تحویل

طریقه پخت:ابتدا خمیر را از فریزر خارج کرده و دو ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود.
به ازای 1 کیلو خمیر 300 تا 350 گرم راحت الحلقوم نیاز داریم.
ابتدا از خمیر گلوله کوچکی جدا کنید سپس با انگشت خود کمی خمیر را فشار داده، راحت الحلقوم را درآن قرار می دهیم سپس خمیر را در دست فرم میدهیم .
این شیرینی به صورت بیضی یا گرد قابل شکل دهی است .
حرارت مورد نیاز: 180 درجه ی سانتیگراد
زمان پخت: 15 دقیقه
بعد از سرد شدن کامل روی شیرینی را با شکلات تلخ آب شده به صورت خطی تزیین میکنیم
ویدیو آموزشی پخت و تزیین این خمیر را در پیج زیر دنبال کنید

pastry_dough_m : آدرس اینستا

پاک کردن

اطلاعات بیشتر

وزن

نیم کیلو, یک کیلو

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مغز دار سوئدی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *