بیسکویت کره ای

48,000 تومان94,000 تومان

تهیه شده از کره حیوانی، آرد گندم، پودر قند

در بسته های نیم کیلویی

ماندگاری ۶ماه در فریزر

زمان سفارش حداقل ۴روز قبل تحویل

طرز پخت بیسکوئیت کره ای :

خمیر را از فریزر خارج کرده 1ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود. 1کیلو خمیر را به طور یکنواخت کف یک قالب 30*40 پهن می کنیم و با استفاده از قلمو تمام سطح خمیر را آغشته به سفیده ی تخم مرغ کرده سپس از مغز های دلخواه برای تزئین استفاده می کنیم و با چنگال در سطح خمیر سوراخ ایجاد می کنیم.

مدت زمان پخت: 20تا25دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180درجه ی سانتیگراد

*بلافاصله بعد از خارج کردن از فر با چاقو به شکل دلخواه برش می دهیم و میگذاریم سرد شود پس از سرد شدن تکه های بیسکوئیت به راحتی از هم جدا می شوند.

پاک کردن

اطلاعات بیشتر

وزن

نیم کیلو, یک کیلو

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بیسکویت کره ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *