بدون مواد نگه دارنده،پخت آسان، همراه با دستور پخت و پیمانه،کیکی با بافتی نرم و مخملی با عطر پودر کاکائو اسپانیایی
مدت زمان نگه داری و بهترین تاریخ مصرف ۳ ماه
طریقه پخت:
ابتدا فر را ۱۵دقیقه زودتر با دمای ۱۸۰ْc روشن کنید. سپس قالب ۲۱سانتی متری مورد نظر را چرب میکنیم.
صرفا جهت هوادهی و پخت بهتر یکبار پودر کیک را الک میکنیم و اگر چیزی در الک ماند مجددا به پودر کیک برمیگردانیم.
اگر الک در دسترس ندارید چند دقیقه پودر کیک را با قاشق زیر و رو کنید.
پودر کیک را در ظرف همزن میریزیم.
۲عدد تخممرغ
۲پیمانه روغن مایع
۴پیمانه آب جوش
به پودر کیک اضافه میکنیم
و با درجه متوسط همزن ۲دقیقه هم میزنیم.
سپس مایه کیک را در قالب ریخته و قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم.
توجه داشته باشید برای فر برقی دمای پخت حداقل ۱۵ تا ۲۰ درجه کمتر میباشد.
طرز تهیه گاناش روی کیک:
۵۰گرم خامه صبحانه را به روش بن ماری(روی بخار کتری یا مایکروفر) گرم کرده و ۳۵گرم شکلات را به آن اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم تا شکلات کاملا آب شود. از این گاناش برای تزئین روی کیک استفاده میکنیم.
میتوان از توت فرنگی و آلبالو قبل یا بعد پخت استفاده کرد.
تلخی شکلات کنار لبخند شیرین شما هنگام سرو، خود معجزه زندگیست.